Osnovna uputstva za korišćenje bubica

Sve što treba da znate o bežičnim bubicama će vam verovatno reći u specijalizovanim radnjama. Međutim, ukoliko se to ipak ne dogodi, ili ipak iznajmite bubice za ispit od nekog privatnog lica, onda treba znate neka osnovna pravila kako se koriste bežične bubice. Nastavite sa čitanjem Osnovna uputstva za korišćenje bubica

Kako najbolje koristiti bubice za ispit

U načelu svi znamo kako se koriste bubice za ispit. Jasno je – dobijemo jednu malu slušalicu – bubicu, koju stavimo u uvo, dobijemo telefončić po potrebi i u zavisnosti od toga koja je bubica u pitanju, zatim dobijemo i mali mikrofon, koji se kači ispod naše odeće. To je naravno sve jednostavno povezati, ali onda sledi malo teži deo – kako se dogovoriti sa osobom koja će da vam diktira i kako na najlakši mogući način prepisati i položiti ispit. Imamo nekoliko saveta, odnosno predloga za vas, kako na najlakši mogući način možete da koristite bubice za ispit i da ga lakše i položite. Nastavite sa čitanjem Kako najbolje koristiti bubice za ispit

Bubice – uređaji za diskretnu komunikaciju

Oni najdublji instinkti kod čoveka koji ga razlikuju od životinja, koji ga pokreću jesu volja i želja za znanjem. Zbog toga, svaka tajna, mistifikacija nekog predmeta ili njegova tabuizacija predstavlja podsticaj kod čoveka da to istraži i pronikne u različite tajne tog objekta. Tako je i nas zavela želja da saznamo što više možemo o tajnim aparatima za diskretnu komunikaciju i zašto se uvek stišava ton kada se priča o njima. Aparati za diskretnu komunikaciju su zapravo bubice, a kod mlađe populacije poznatije još i kao bubice za ispit! Nastavite sa čitanjem Bubice – uređaji za diskretnu komunikaciju

Postani Džejms Bond na dan u 2 prosta koraka

Privatne obaveze, knjige koje treba pročitati, prezentacije pripremiti i upoznavanje sa kolegama studentima (jer umrežavanje sa pravim kolegom ili koleginicom može da Vam olakša život tokom i posle studiranja) prosto jedu već ograničeno dragoceno vreme. Zbog svega navedenog niste stigli sve da pročitate niti da se pripremite, a ispit je sutra. Kao jedina opcija ostaju Vam različlita pomagala u spremanju ispita. Nastavite sa čitanjem Postani Džejms Bond na dan u 2 prosta koraka

Kada bi trebalo da koristite bubice za ispite?

Studenti uvek imaju različite metode učenja i spremanja ispita, ali i snalaženja na ispitima. Nekada je važno samo položiti, tako da se studenti ne upuštaju u to šta je dobro i moralno, nego u to šta je njima u tom trenutku korisno.

Nastavite sa čitanjem Kada bi trebalo da koristite bubice za ispite?

Najbolje metode za korišćenje bubica na usmenim i pismenim ispitima?

Kada iznajmite bubice za ispite uglavnom dobijete uputstvo kako treba da ih koristite. I to uputstvo je uglavnom u vezi sa tehnikom, odnosno na koji način treba da ih koristite. Na vama i osobi koja vam pomaže jeste da se dogovorite kako će to izgledati. Da biste položili ispite, morate da napravite dobru strategiju sa vašim drugom ili drugaricom, koji će se nalaziti sa druge strane i koji će vam zapravo čitati pitanja.

Nastavite sa čitanjem Najbolje metode za korišćenje bubica na usmenim i pismenim ispitima?

Šta treba da znate ukoliko koriste bubice za ispite?

Biti student nekada zaista može da bude veliki stres, pogotovu u vreme ispitnih rokova. Tada je cilj svim studentima da daju što više ispita u što kraćem roku. Rasporedi ispita su jako loši i uglavnom ne odgovaraju većini studenata. Koliko god da se trudili studenti jednostavno nekada ne mogu da postignu sve.

Nastavite sa čitanjem Šta treba da znate ukoliko koriste bubice za ispite?

Kako da položite ispit koji vam „ne leži“?

Na svakom fakultetu postoji niz predmeta, koji nisu direktno u vezi sa datim smerom i koji nikako ne možemo da povežemo za budućim zanimanjem. Jasno je da i takvi predmeti treba da postoje kako bi svaki student, a budući stručnjak iz određene oblasti, mogao da na fakultetu stekne jednu širinu, koja će mu kasnije značiti. Ipak, kada se pojedini studenti susrete sa takvim predmetima, njima je jako teško da to prihvate i da spreme taj ispit. To je za njih nešto što je sasvim novo i na prvi pogled im deluje jako teško.

Nastavite sa čitanjem Kako da položite ispit koji vam „ne leži“?

Kako da lako položite ispite, a da ne uložite previše energije?

Svi bi naravno voleli kada bi mogli da se što manje trude, a da uvek imaju dobre rezultate. Međutim, trud je uvek osnova i uvek je važan kada govorimo o odličnim i željenim rezultatima i ciljevima.

Nastavite sa čitanjem Kako da lako položite ispite, a da ne uložite previše energije?

Kako da savladate predispitni stres u par koraka!

Sa mnogo strana smo čuli o studentskom životu. Prvo od svojih roditelja dok smo išli u osnovnu, pa onda od prijatelja ili braća i sestara koji su počeki da studiraju dok smo išli u srednju, a neki su se čak i tad uverili u skoro sve čari studentskog života ukoliko su imali sreće da ih rođaci uvedu ili povedu na neku studentijadu.

Nastavite sa čitanjem Kako da savladate predispitni stres u par koraka!