Tri najtraženija uređaja za prepisivanje na ispitima

Napredovanjem tehnologije, dogodile su se mnoge promene i tržište od tada ne miruje. Sa tehnološkim promenama dogodile su se promene generalno i u životu, pa čak i kada je u pitanju prepisivanje. Danas se sve manje koriste tradicionalne metode prepisivanja, a sve češće možemo da se susretnemo sa prepisivanjem pomoću nekih uređaja. Kako bi se dobila što bolja ocena, ili položio neki ispit, koriste se razni smart satovi, hemijske olovke sa kamerom, mobilni telefoni ili bežične bubice. Prepisivanje nije toliko jednostavno kao što izgleda. Bez obzira na sve savremene metode, morate biti oprezni i snalažljivi.

Najtraženije su bežične bubice

Bežične bubice su najčešće traženi urađaji kada je prepisivanje u pitanju. One su idealne za prikrivenu komunikaciju, u trenutku kada su vam odgovori na neka pitanja od velike važnosti. Bežične bubice najčešće koriste studenti, pri polaganju ispita. One omogućavaju da čujete osobu koja vam diktira željene odgovore, bez obzira na njegovu udaljenost. Bežične bubice su veoma male, i gotovo neprimetne čak i kad se iz neposredne blizine gleda u ušni kanal. Funkcionišu tako što se bežična bubica poveže sa mobilnim telefonom, i na taj način se omogućava komunikacija izmedju ova dva uredjaja. Kada uparite ova dva uredjaja, dovoljno je samo da šapnete pitanje onom ko će vam sa druge strane diktirati odgovor. Vaše pitanje će sagovornik jasno čuti, i preko mobilnog telefona će vam dati odgovor na vaše pitanje.

Najpraktičniji su ručni pametni satovi

Ručni pametni satovi su odlično rešenje za vas, jer sa njim će vaše prepisivanje biti diskretno i neprimetno. Funkcionišu tako što se tekst koji želite ubacuje preko računara. Kada ubacite sve potrebne informacije u vaš pametni sat, već tada ste na dobrom putu da položite ispit. Sat je praktičan i vrlo jednostavan za upotrebu, i na prvi pogled izgleda kao i svaki drugi ručni sat. Sa jedne strane sata, nalazi se dugme koje veoma brzo menja mod prikazivanja onoga što želite da se u tom trenutku nalazi na ekranu sata. Na taj način možete veoma brzo da reagujete ukoliko vas neko primeti da prepisujete. Samo jednim pritiskom na dugme možete da promenite da umesto vaše lekcije, na ekranu se prikaže tačno vreme.

Olovke sa kamerom

Gotovo sigurno se svako od nas u životu našao u situaciji kada je bilo potrebno da se nešto snimi ili slika, ali da to bude ne primećeno. Mobilni telefon i nije baš pravo rešenje, jer nije sa njim slikanje ne bi bilo diskretno. Ono što takodje studenti neretko koriste, jesu olovke sa mikro kamerom. Ova hemijska olovka je dizajnirana tako da izgleda kao i većina običnih olovaka, a pored njene osnovne funkcije da nešto snimi, sa njom se može i pisati. Mikro kamera se nalazi na vrhu ove olovke i gotovo je neprimetna, a snimanje počinje samo jednim pritiskom na dugme. Ovakva olovka može da pravi sliku, snima,pa čak da snimi i audio zapis. Pre ispita potrebno je da povežete vašu hemijsku olovku sa računarom, a onaj sa “druge strane žice“ će dobiti sliku ili video zapis i na taj način vam pomoći u rešavanju zadataka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *