Eskivirajte ometače za bubice

Počinje oktobar i početak nove fakultetske godine. Ispitni rokovi su završeni, prijemni ispiti takođe. Sada je ostalo samo da se uživa. Ipak, ne treba se opuštati već uvek biti u pripremi, jer se ispitni rokovo polako i podlo bliže, a da ne pričamo o kolokvijumskoj nedelji kad se ima po 10 kolokvijuma u 3 dana!

Zbog svega navedenog, odlučili smo da vam produžimo uživanje u najboljim i najlepšim studentskim danima i otkrijemo jednu tajnu-kako da eskivirate ometače za bubice u narednim mesecima i olakšate sebi život maksimalno. Uživajte u nastavku teksta.

Šta su ometači za bubice?

Ometači za bubice ili preciznije ometači signala predstavljaju uređaje koji služe za brojne svrhe, a neke od njih su i zaštita od prisluškivanja i neovlašćenog praćenja. Ometači za bubice za ispit funkcionišu kao i svi ostali ometači, a to je tako što ometaju ili blokiraju frekvencije rada bubice za ispit te je nemoguće uspostaviti vezu. Ometači za bubice se razliku po brojnim karakteristikama, kao što su jačina, funkcija i kvalitet. Drugi nazivi za isti uređaj su i blokatori signala ili dzemeri (jammer). Mogu se koristiti i u pozorištima, bioskopima, ali i univerzitetima. Kako se tehnologija pravljenja, povezivanja i primene bubica za ispite razvijala i napredovala tako se razvijala i primena različitih blokatora.

Profesori svesni toga su najdalje otišli u razvijanju primene metoda postavljanja ometaca za bubice za ispite tokom ispita i kolokvijuma.  Bitno je znati da postoje prenosivi i fiksni ometači bubica za ispit. Kao što im naziv kaže, prvi mogu da rade bilo gde, jer rade na bateriju i mogu se pomerati odnosno prenositi s jednog na drugi kraj amfiteatra. Fiksni ometači bubica za ispit se postavljaju na jedno mesto u uključuju.

Takođe, ometači za bubice se prema funkciji mogu podeliti i na one koji ometaju gps uređaje, gsm uređaje (mobilne telefone preko kojih bubice za ispite rade), wifi ometače i uređaje koji ometaju više frekvencija istovremeno. E sada, da li postoji način da im umaknete? Naravno!

Ometači ometača iliti antiometači bubica za ispite

Bubice ili mikroslušalice predstavljaju aparate koji staju u ušni kanal.  Bubice se stavljaju cele u ušnu školjku tako da lagano kliznu. Njihov oblik nalik metku upravo im omogućava da ostanu neprimetne ili da ne ispadnu. Spolja su totalno neprimetne. Takođe, bubice su uređaji za diskretnu komunikaciju. Primenu su pronašle i stekle najviše u detektivskim agencijama, agencijama za fizičko tehničko obezbeđenje. A njihova svrha je raznolika. Ako ih povežete sa mp3 plejerom, onda možete slušati muziku na raznim dosadnim sastancima, časovima, a da to niko ne primeti. Na kraju, kad završite sa njihovom upotrebom, jednostavno uzmete pincetu i izvadite je iz ušne školjske pomoću specijalnog nevidljivog držača. Iako nije nevidljiv, on je napravljen od providno silikona tako da ga je toliko teško primetiti da je nevidljiv.

Kako bi ovaj opisani predmet koji nam toliko pomaže radio neometano, potreban je antiometač za bubice za ispit. Preporučljivo je da kupite uz bubicu i antiometač kako biste bili sigurni u svoju investiciju da vas neće izneveriti. Antiometač ili sistem protiv ometača sadrži specijalne uređaje, pored bubice za ispit, koji rade na niskim frekvencijama. Samim tim te frekvencije su toliko niske da ih ometači ne mogu prepoznati i potom ometati ili blokirati.

Na taj način ste se osigurali da vas sigurno neće uhvatiti, bez obzira na legende koje kruže o profesorima koji ili korist ometače bubica za ispit ili jednostavno golim okom mogu da prepoznaju studenta koji nosi bubicu za ispit. Sad kad ste pročitali ovaj tekst, ne preostaje nam ništa drugo do da vam poželimo sreću u narednom periodu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *