Anatomska Bubica – najbolje rešenje

Ova bubica je ergonomska, prilagodjava se ušnom kanalu i POTPUNO JE NEPRIMETNA. Takođe, odlikuje je  zadovoljavajući kvalitet, jačina zvuka, pouzdanost i izdržljivost. Takva bubica je skuplja od drugih koje postoje na tržištu.

Kada kažemo anatomska bubica mislimo na ovakvu bubicu:

Anatomska BubicaBubica na ruci

 

U ovom tesktu želimo da vam skerenemo pažnju na jedan drugi tip bubica koji postoji na tržištu, a koje su daleko lošije od anatomskih bubica, kako po perfomansama, tako i po ostalim pitanjima. Reč je o magnetnim bubicama. One izgledaju ovako:

Magnetna Bubica

 

Ne igrajte se – ne koristite magnetnu bubicu!

Magnetna bubica je jeftinija i što je još važnije, lako ju je nabaviti. Ova stvar upravo i čini da je sve više ima u ponudi, bez obzira na sve njene nedostatke. Mnogi preprodavci opeme za diskretnu komunikaciju imaju magnetnu bubicu u svojoj ponudi. Reč je o ljudima koji zbog manjka znanja i iskustva dovode u opasnost svoje klijente i sebe. Korišćenjem magnetne bubice ne samo da ćete biti u situaciji da radite sa proizvodom losijih performansi, već možete i ugroziti svoje zdravlje. Lako se može desiti da magnetna bubica zapadne u ušni kanal tako da se može jedino izvaditi hirurškim putem.

Da li želite da odete na operaciju koja može biti veoma neprijatna?
Da li želite da objašnjavate medicinskom osoblju šta vam se desilo?

Ako je odgovor na ova pitanja negativan, zaboravite na magnetnu bubicu.

Važno je znati da magnetska (magnetna) bubica nema zamenjivu, već trajnu bateriju. To znači da emituje jako elektomagnetno zračenje KOJE MOŽE OŠTETITI BUBNU OPNU!

U našoj ponudi se takođe nalaze magnetne bubice, međutim mi ih ne prepručujemo za uobičajeno korišćenje. Magnetne bubice se mogu koristiti i za druge namene osim primarne, zbog toga ih imamo na lageru, međutim korišćenje za prijem zvuka na klasičan način je opasan, tako da ako odlučite da ih koristite u diskretnoj komunikaciji to činite na sopstvenu odgovornost!

Iskustvo je ono što nas odvaja od drugih

Godine rada sa opremom za diskretnu komunikaciju daje nam za pravo da sa sigurnočću možemo tvrditi koja je oprema kvalitetna, bezbedna i koja daje dobre rezultate, a koja ne. Svi uređaji koje kupite od nas ili dobijete na korišćenje su potpuno testirani i bezbedni za upotrebu. Zato vam na ovom mestu skrećemo pažnju na proizvod koji se reklamira kao magnetna bubica a koji je lošeg kvaliteta, a mnogo važnije, opasan je po zdravlje. Jedini argument koji preprodavci-zagovornici magnetne bubice imaju je njena veličina, pa kako dalje izvode – i činjenicu da je ona ne primetna. To je tačno, međutim, anatomska bubica je takođe neprimetna, a uz to je boljeg kvaliteta, otpornija, pouzdanija i bezbedna za korišćenje.

Pogledajte na slici kako izgleda ušna školjka spolja.

Uvo - usni kanal

Ono što možda niste zapazili je da je početak ušnog kanala kada se gleda sa strane tamne boje. Baš iz tog razloga je i anatomska bubica na svom završetku tamne boje. Ona prijanja uz ušni kanal i na taj način ostvaruje pun kontakt sa njim što joj omogućava da zvuk koji čujete bude kristalno čist i dovoljno glasan. Bubica na svom kraju ima silikonski završetak koji služi da se bubica nakon upotrebe bezbedno izvuče napolje. Ukoliko pratite uputstva, dobro se pripremite i organizujete, uspeh neće izostati. Ovde bismo naglasili da je važno da obezbedite da baterija koju koristite bude nekorišćena i na ovaj način dodatno osigurate uspeh vašem poduhvatu.

Zaključak

Obzbiljan i odgovoran pristup je jako važan pri svakom poduhvatu, ukoliko želite uspeh, morate se osloniti na autoritete u oblasti kojom se bavite. Bubice Team je dokazao da je lider na tržištu Balkana kada se radi o diskretnoj komunikaciji. Kvalitet opreme koju koristite može biti presudan. Koristite najbolje. MAGNETNA BUBICA JE NEPOUZDANA PO SVOJIM TEHNIČKIM KARAKTERISTIKAMA, A VRLO LAKO MOŽE DA BUDE OPASNA PO VAŠE ZDRAVLJE. Zbog svojih malih dimenzija može nezgodno da upadne u ušni kanal, tako da ju je nemoguće izvaditi na uobičajen način. Takođe, njeno elektromagnetno zračenje može da ošteti bubnu opnu korisnika. Ukoliko čitate ovaj tekst zato što imate pomenuti problem sa magnetnom bubicom, ne oklevajte već odmah pozovite lekara.

Za sve informacije u vezi bubica i ostalih uređaja za diskretnu komunikaciju, obratite se najboljem timu na ovim prostorima i budite sigurni da će svaki Vaš problem biti rešen.

Kontakt telefon u Beogradu: Bubice Team: 061 688 26 39

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *