5 najčešćih grešaka prilikom korišćenja bežične bubice

Postoje brojne greške koje se prave prilikom korišćenja opreme za prepisivanje. Pročitajte koje su to najveće greške, i saznajte na koji način da ih izbegnete.

Greska

1. Neuspešno uključivanje blututa

Ovo je ubedljivo najčešći problem prilikom korišćenja opreme. Često se dešava da korisnik pomisli da oprema nije ispravna a ustvari samo nije pratio data mu uputstva. Potrebno je da korisnik bude maksimalno skoncentrisan kada preuzima ili kupuje ovu opremu, pogotovo se ne snalazi najbolje sa tehnikom.

Još jednom – pitanje povezivanja blututa i bubice je najvažnije i savetuje se da korisnik opreme sam nekoliko puta pre korišćenja u konkretnom slučaju, pokuša da poveže ova dva uređaja.

2. Pojačana bubica tako da se zvuk čuje u prostoriji gde je potpuna tišina

Ovo je takođe česta greška. Veče pre korišćenja opreme, kada je testirate, imajte na umu realne okolnosti u kojima ćete se naći. Zagušite sve izvore zvuka u sobi i onda podesite jačinu zvuka u bubici. Na ovaj način izbegavate da napravite ovu veliku grešku.

3. U bubicu se stavi stara baterija

Greška koja se neće dogoditi ukoliko opremu iznajmljujete/nabavljate kod iskusnih i poštenih preduzetnika. Ipak, ako koristite bubicu koju ste kupili, iako jedna kvalitetna baterija može da traje i dve duže upotrebe, prilikom svakog korišćenja stavite novu bateriju.

4. Nije napunjena baterija u blutut uređaju

Ovde nije potrebno dodatno objašnjenje. Jednostavno, pratite uputstva poizvođača u vezi punjenja blututa i to uradite neposredno pre koriščenja

5. Neuspešno stavljanje u rad blutut uređaja

Ovo je od uvek bio najčešći izazov prilikom korišćenja bežične bubice. Događa se, naravno, da onaj ko koristi opremu pomisli da blutut nije ispravan, a ustvari trebalo je da bude odgovoran i da dobro i precizno isprati uputstva koja je dobio prilikom preuzimanja opreme. Ovo je posebno važno za osobe koje se slabije snalaze sa tehnikom i koje imaju veću tremu u ovakvim situacijama.

Hvala što ste pročitali ceo tekst.

Za one koji su primetili da smo dva puta naveli problem sa uključivanjem blututa – želimo da ih obavestimo da smo to uradili namerno!

Pogledajte kako izgleda kada se dogodi „mala“ greška:

"mala" greska

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *