Bubice Team vas pozdravlja – Dobrodošli na naš blog

Dobrodošli na blog Bubice Tima. Počinje sa radom nova sekcija sajta 🙂 Na Ovom mestu moćićete da čitate o novostima vezanim za diskretnu komunikaciju (bubicama, blutut uređajima, skrivenim kamerama, itd). Biće tu i uputstava za korišćenje opreme, kao i prilike da se raspitate o svemu što vas zanima.

Prodaja bubica / iznajmljivanje bubica

Veliko iskustvo je garancija kvaliteta. Mi se prodajom i iznajmljivanjem bubica bavimo više od jedne decenije. Desetine hiljada zadovoljnih klijenata ne može da pogreši. Budite sigurni da ćete dobiti najkvalitetniju opremu koja postoji na tržištu. Ako Vam ovo nije dovoljno da izaberete nas, obratite pažnju na argumente u nastavku 🙂 Naše veliko iskustvo u prodaji i pre svega iznajmljivanju bubica garantuje Vam najbolje instrukcije za korišćenje uređaja. Da li ste sigurni da će te obratiti pažnju na sve detalje? Svesni ste da i najmanja greška može da dovede do katastrofe?

Ok, diskretna komunikacija, bezbednost, nadzor, može li to malo konkretnije? Šta da očekujemo od bloga?

Može. Svakom uspešnom timu na prvom mestu je zadovoljstvo njegovih klijenata. Pažljivo ćemo slušati Vaše sugestije i predloge. I više od toga. Nastojaćemo da Vam približimo nove, do sada ne objavljene metode za rešavanje izazova bezbednosti i komunikacije. Pisaćemo o pravilnom koriščenju uređaja, situacijama u kojima njihova moć dolazi do punog izražaja, objavljivaćemo priče iz realnog života, objavljivaćemo Vaše priče… Imate priče? 🙂 Možete da očekujete detaljne odgovore na sva pitanja.

Bubice sa blututom, bubice sa pločicom… Meni tu ništa nije jasno…

Na pravom si mestu. Ovde ćeš moći detaljno da se upoznaš sa prednostima i manama svih uređaja. Ukoliko ne nađeš odgovor na pitanje, uvek možeš da postaviš pitanje putem kontakt forme, makar i anonimno, pisanjem lažnog imena i nepostojeće adrese. Samo odlučni ljudi, oni koji znaju šta hoće, dolaze do cilja. Možda ti ovo zvuči patetično, ali je i dalje tačno. Umesto da sediš i čekaš da neko drugi reši tvoj problem/dilemu, uradi nešto sam. Pitaj, napiši komentar, pošalji pitanje preko kontakt forme, pozovi nas. Ako ti ne prelomiš, ko će? Znaš onu jevrejsku poslovicu: „Ko? Ako ne ti? Kad? Ako ne sad?“ Ako si u stanju da pišeš statuse, komentare na fejsu, ako si u stanju da to BESPLATNO to radiš za kompaniju Facebook iz SAD i da od toga nemaš ništa, pokreni se i uradi nešto za sebe.

Privatnost korisnika kod nas

Vaša privatnost je najvažnija. Svako ko stoji čvrsto na zemlji zna da je danas mnogo teško sakriti svoje aktivnosti na internetu. Imajte u vidu da po zakonu Republike Srbije svaka firma koja prodaje internet (Telekom Srbija, SBB, Eunet…) ima zakonsku obavezu da dostavi BIA kompletan saobraćaj. Da, dobro ste pročitali. Sve što radimo na internetu BIA po zakonu RS treba da ima na raspolaganju. E, sada idite i čitajte o Svodenu i zlim Amerima kako protivustavno špijuniraju ceo svet 🙂

Na ovom mestu Vas uveravam, dragi korisnici, da sam ja jedan od vas, da smo u istom timu i da ćemo svim sretstvima u svim situacijama štiti vašu privatnost koliko god je to u mojoj moći. Moj/Naš tim se rukovodi načelima pravednosti i poštenja što nas obavezuje da budemo na strani onih koji su nam se obratili za pomoć.

Često NEPOSTAVLJANA pitanja

Pred sam kraj, želimo da Vas upoznamo sa našom stalnom rubrikom „često nepostavljana pitanja.“ Tu ćemo u šaljivom tonu skrenuti pažnju na stvari koje ljudi uglavnom ne pitaju, a dobro bi bilo da znaju odgovor. Pa krenimo:

P: Što se ranije niste setili da pišete blog?
O: Da, i ranije nam je to padalo na pamet. Međutim niko od naše konkurencije to ne radi, tako da nismo zakasnili. Uvek prvi i najbolji – Vaš Bubice Team.

P: Otkud vam ovoliko lajkova na fejsbuk strani? Da niste kupovali lajkove?
O: Idi pa pogledaj, sve su naši ljudi. Ako primetiš nekog indijanca, javi da ga banujemo.

P: Onaj profi sajt za špijunsku opremu – SpyStore.rs – da li to ima veze sa Vama?
O: Ima 🙂

Ukoliko želite da nas kontaktirate to možete učiniti pozivom na broj 061 688 26 39, preko kontakt forme na sajtu, ili jednostavno ostavite komentar.

Budite slobodni da nas kontaktirate ako imate pitanje ili predlog.
Budite slobodni da nas kontaktirate ako želite da nam ispričate svoju priču vezano za ovu temu.
Budite slobodni da nas kontaktirate ako želite da objavite svoj tekst na našem sajtu.
Budite slobodni da nas kontaktirate 🙂
Budite slobodni 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *